Що нового

Програматор магнітних карток TESA, оновіть безпеку вашого готелю

22.10.2019



Шановні колеги!

Оновлений програматор магнітних карт TESA до систем готельних замків TESA DONNA

Системи електронних готельних замків TESA DONNA на магнітних картах, які були встановлені 10-15 років тому на багатьох готелях, потребують обслуговування та час від часу заміни, в тому числі й такого невід’ємного елементу системи, як програматор магнітних карт.
Компанія TESA (Іспанія) нещодавно кардинально вдосконалила саме цей елемент системи. Відтепер, на відміну від попередній моделі, програматор магнітних карт має USB підключення до ПК (попередня модель підключалась виключно до COM-порту). Крім того, оновлений програматор має покращені механізм протяжки карт та електронну частину, а також – новий сучасний чорний колір.
Програматор магнітних карт постачається під замовлення.

Нагадуємо, всі готелі, в яких встановлено замки TESA DONNA на магнітних картах мають змогу без повної заміни замків здійснити вдосконалення замків TESA DONNA до технології безконтактних карт. Таке вдосконалення потребує лише заміни кількох частин у зовнішній накладці замка.

Програматор карток TESA 

Програматор магнітних карт разом з Програмним забезпеченням TESA Hotel є невід’ємною частиною системи адміністрування готелем, який обладнаний картковими замками TESA DONNA на магнітніих картах. 

Замовити та детальніше ознайомитись можливо за посиланням




Назад к списку новостей